Got-a-Mac Logo

FörstaSidan
Bakåtlänkar:


Välkommen till Got-a-Macs hemsida! Den är WikiBaserad och bygger på ditt deltagande! Under rubriken "Om webbsidan" nedan finns information om hur du kommer igång med att hjälpa till. Det är väldigt lätt!

Medlemsmöten TidoPlats

Nästa möte: Den15Feb2006

Förra mötet: Den14Dec2005

TidigareMöten KommandeMöten

[:20years:]

Got-a-Mac 20 år! Foto: Morgan B

Startpunkter

AktivaDiskussioner (Forum) - AnvändbaraLänkar - FrågorOchSvar - ProduktRecensioner

InformationsBibliotek - AndraAnvändarföreningar - ProgramTips

SenasteÄndringar - StortIndex - LitetIndex

Sök:

Tryck på Enter (Retur) och ha lite tålamod :-)

Om föreningen

[:Apple:]Got-a-Mac är en ideell förening vars syfte är att vara träffpunkt för användare av Apple Macintosh-datorer. Vi är cirka 250 medlemmar, från nybörjare till datorproffs, med verksamhet inom många olika områden så som företag, skolor och privat i hemmet. Flertalet av våra medlemmarna finns i göteborgsområdet men spridningen är stor och vi har även ett antal medlemmar spridda över hela världen.

Följ dessa länkar för mer information:

VarförMedlem - BliMedlem - MedlemsMöten - StudieCirklar - InfoBlad - EpostLista

MedlemsMinnen - FöreningensStadgar - FöreningensStyrelse - ReklamBlad - InformationInEnglish

Om webbsidan

Detta är en Wiki Wiki-baserad websida. Det innebär att vem som helst kan redigera vilken sida som helst. Om du till exempel hittar ett stavfel på den här sidan, är det bara att trycka "Ändra denna sida" bland länkarna i slutet av sidan - göra ändringen - och klicka på Spara. Man måste inte kunna HTML för att redigera sidorna!

[:Wikilogo:]Om du skriver TvåOrd (eller fler) utan mellanslag emellan (men stor bokstav) så skapas en länk till en ny sida. Klicka på den röda länktexten (som ser ut såhär: EnExempelLänk) för att skriva in innehållet för den nya sidan.

Om du vill testa Wiki-systemet utan att riskera att förstöra något, gå till denna sida: SandLåda. Där kan du leka och testa dig fram hur mycket du vill. Testa gärna att skapa några sidor och att ändra saker som folk tidigare har skrivit. När du känner dig säker, är du välkommen att bidra med innehåll på resten av websitens sidor! Mer detaljerad information om hur man skapar Wiki-sidor finns här: WikiHjälp.

Den här sidan är vad vi gör den till. Var inte rädd för att ändra i andra människors texter - Wiki-kulturen bygger på att hela dokumentet är ett kollektivt arbete. Rätta stavfel, organisera om eller radera oanvända sidor. Eftersom dagliga backuper görs, och det går att återgå till tidigare versioner av en sida, finns det ingen risk att du förstör något permanent.

Du kan se vilka ändringar som gjorts nyligen på SenasteÄndringar. En förteckning över alla sidor som kan nås med två klick från första sidan finns på LitetIndex, och en förteckning över alla sidor på webbplatsen finns på StortIndex. Dessa listor uppdateras med några timmars mellanrum.

Information om hur innehållet på sidan får användas, och villkor för att använda websidan: WebbplatsensLicens. Den som bidrar med innehåll till denna webbplats godkänner att det används i enlighet med licensen.

Om du vill diskutera själva websitens funktion, gå till denna sida: WebbplatsDiskussion.

TekniskInformation om Got-a-Macs website. För att lämna åsikter om sitens funktion, kontakta WebMaster DavidRemahl. DriftStatus noterar viktiga händelser, tex om servern är nere under någon viss tid.

Denna webbplats använder stolt "cookies". Se OmCookies för mer information.


Ändra denna sida (senast ändrad 10 Februari 2006 av LisbethZachs)
Prenumerera på denna sida
Logga in
Sök

Detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Chalmers tekniska högskola. Se även Chalmers policy för spridning av information via World Wide Web

Copyright 2003 - Got-a-Mac